PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1954 | 05 | 4 |

Tytuł artykułu

Przydatność kulinarna kapusty kwaszonej w zależności od stopnia kwasowości ogólnej i lotnej

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Kulinarnaja prigodnost' kvashenojj kapusty v zavisimosti ot obshhejj i letichejj kislotnosti
EN
The suitability of sauerkraut in relation to its acidity

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

05

Numer

4

Opis fizyczny

s.349-360,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Dział Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4f15effd-f549-4a77-b1f6-b82715841823
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.