Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1979
|
15(204)
|
Tytuł artykułu
DDT, DDE, DDD i HCH w tłuszczu zapasowym oraz tłuszczu żółtek jaj kur żywionych różnymi paszami
Autorzy
Smoczynski S.
,
Markiewicz K.
,
Faruga A.
,
Tywonczuk J.
Warianty tytułu
RU
DDT, DDE, DDD i GKHG v zapasnom zhire i zhire iz yaichnogo zheltka tsyplyat, vskarmlivayemykh razlichnymi kormami
EN
Occurrence of DDT, DDE, DDD and HCH in reserve fat and yolk of hens fed different feeds
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1979
Numer
15(204)
Opis fizyczny
s.195-202,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Smoczynski S.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Markiewicz K.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Faruga A.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Tywonczuk J.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4ef815b7-642c-4589-84d3-652d3a6175d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.