Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2012
Tom
50
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Trendy kształtujące światową produkcję wieprzowiny
(
W.G.
)
artykuł:
Kiszone ziarno kukurydzy w żywieniu świń
(
Lipinski K.
)
artykuł:
Relacja z Kongresu IPVS w Korei Południowej. Część 2
(
Wierzchoslawski K.
)
artykuł:
X Pałucka Wystawa Trzody Chlewnej w Żninie
(
Czerwinska S.
)
artykuł:
Nowe rozwiązania: kojec dla loch karmiących i zbiornik żywienia płynnego
(
M.Z.
)
artykuł:
Kilka uwag o kredytowaniu polskich rolników
(
Kozera M.
)
artykuł:
Od dawki wyliczonej do strawionej - część 2
(
Soszka M.
)
artykuł:
Wiązary i kratownice drewniane
(
Pleskot R.
)
artykuł:
Zagospodarowanie gnojowicy
(
Ginalski Z.
)
artykuł:
Znaczenie oligosacharydów w żywieniu świń
(
Bielinski P.
)
artykuł:
Dla prosiąt ssących pasza prosta czy złożona?
(
Konarkowski A.
)
artykuł:
Na zakupach w Austrii
(
Marczak M.
)
artykuł:
Zwalczanie gryzoni w gospodarstwie
(
Urbaniak A.
)
artykuł:
Jak obniżyć koszty tuczu przy wysokich cenach zbóż i śruty sojowej
(
Serwa K.
)
artykuł:
Cirkowirozy świń. Notatki z XVII konferencji hyopatologicznej w Puławach, część 3
(
Pejsak Z.
)
artykuł:
Wyniki w tuczu zależą od wielu czynników
(
Gasinski M.
,
Porowski M.
)
artykuł:
Zestaw obiadowy na koniec lata
(
Chojnacka R.
)
artykuł:
Wyniki oceny knurków i loszek w Programie Hodowlanym POLSUS
(
Blicharski T.
,
Ptak J.
,
Marciniak M.
)
artykuł:
Badanie nasienia i elementy użytkowania rozpłodowego knura
(
Szczotka A.
)
artykuł:
Zmiany patologiczne w obrębie racic u zwierząt stada podstawoweg - część II
(
Wrobel P.
)
artykuł:
Strączkowe i motylkowe w żywieniu świń - soczewica, fasola i lędźwian
(
Kasprowicz-Potocka M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.