PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 62 | 10 |
Tytuł artykułu

Dodatki w produkcji masła i miksów na bazie tłuszczu mlecznego

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Food additives and food ingredients in the production of butter and spreads based on butter
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
62
Numer
10
Opis fizyczny
s.24-28,fot.
Twórcy
autor
  • Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4e73b74f-0af8-4cd7-8624-81622926d597
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.