PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1982 | 37 |

Tytuł artykułu

Wpływ poziomu i jakości białka w dawce tuczników na niektóre cechy anatomiczne i chemiczne wybranych narządów i tkanek. Część II. Skład chemiczny wątroby i tkanek mięsnych

Warianty tytułu

RU
Vlijanie belkovogo pitanija na nekotorye anatomicheskie i khimicheskie svojjstva otkormochnikov. Chast' II. Khimicheskijj sostav pecheni i myshechnykh tkanejj
EN
Effect of protein in feeding upon some anatomical and chemical traits of fattening pigs. Part II. Chemical composition of liver and muscle tissues

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

37

Opis fizyczny

s.47-52,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Żywienia i Higieny Zwierząt, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
  • Instytut Żywienia i Higieny Zwierząt, Wydział Zootechniczny, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4e0eef5c-14b1-4c47-84a2-87d3720e7ffe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.