PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 66 |
Tytuł artykułu

The Effect of Maturity Stage on Nutritional Value of Leek, Zucchini and Kohlrabi

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ Fazy Dojrzałości Na Wartość Odżywczą Pora, Cukini I Kalarepy
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
66
Opis fizyczny
p.39-45,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Agricultural University Department of Horticulture Rozbrat 7, 50-334 Wrocław, Poland
autor
  • Agricultural University Department of Horticulture Rozbrat 7, 50-334 Wrocław, Poland
  • Agricultural University Department of Horticulture Rozbrat 7, 50-334 Wrocław, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4dfc003b-7eb4-426b-acb8-1fbf449cdd85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.