PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 72 | 4 |

Tytuł artykułu

Antioxidant capacity of lentil flour hydrolysates obtained with pancreatin

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

72

Numer

4

Opis fizyczny

p.381-391,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Chemical and Physical Properties of Food, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10-748 Olsztyn, Poland
  • Department of Biochemistry and Microbiology, Institute of Biology, Warsaw University of Life Sciences-SGGW, Nowoursynowska 159, 02-776 Warsaw
autor
  • Department of Chemical and Physical Properties of Food, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10-748 Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4df2a743-7b9c-41b7-aef7-5e8af678aa02
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.