PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 24 | 3 |

Tytuł artykułu

Technological parameters of meat in pigs of two Polish local breeds - Zlotnicka Spotted and Pulawska

Warianty tytułu

PL
Ocena jakości technologicznej mięsa świń ras rodzimych - złotnickiej pstrej i puławskiej

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

3

Opis fizyczny

p.217-224,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Meat Technology, Warsaw Agricultural University, Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Meat Technology, Warsaw Agricultural University, Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Meat Technology, Warsaw Agricultural University, Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland
  • Department of Pig Breeding and Production, Agricultural University of Poznan, Wolynska 33, 60-637 Poznan, Poland
  • National Reaserch Institute of Animal Production, Krakowska 1, 32-083 Balice/Krakow, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4deeb72e-8a42-4c93-8d9e-3c60e99bfdb5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.