PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 24 | 3 |
Tytuł artykułu

Technological parameters of meat in pigs of two Polish local breeds - Zlotnicka Spotted and Pulawska

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Ocena jakości technologicznej mięsa świń ras rodzimych - złotnickiej pstrej i puławskiej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
24
Numer
3
Opis fizyczny
p.217-224,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Meat Technology, Warsaw Agricultural University, Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Meat Technology, Warsaw Agricultural University, Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Meat Technology, Warsaw Agricultural University, Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland
  • Department of Pig Breeding and Production, Agricultural University of Poznan, Wolynska 33, 60-637 Poznan, Poland
  • National Reaserch Institute of Animal Production, Krakowska 1, 32-083 Balice/Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4deeb72e-8a42-4c93-8d9e-3c60e99bfdb5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.