PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 2/2 |
Tytuł artykułu

Changes in pig meat quality in the meat industry over the last decade

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
2/2
Opis fizyczny
p.415-419,ref.
Twórcy
  • Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
  • Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4de4156f-3766-4e8d-80c6-1ccf4f889544
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.