PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 2/2 |

Tytuł artykułu

Changes in pig meat quality in the meat industry over the last decade

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2/2

Opis fizyczny

p.415-419,ref.

Twórcy

  • Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
  • Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland

Bibliografia

Uwagi

rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4de4156f-3766-4e8d-80c6-1ccf4f889544
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.