Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
2006
|
2/2
|
Tytuł artykułu
Changes in pig meat quality in the meat industry over the last decade
Autorzy
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Borys A.
,
Grzeskowiak E.
,
Lisiak D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2006
Numer
2/2
Opis fizyczny
p.415-419,ref.
Twórcy
autor
Strzelecki J.
Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
Borzuta K.
Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
Borys A.
Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
Grzeskowiak E.
Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
Lisiak D.
Raw Materials and Engineering Department, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4de4156f-3766-4e8d-80c6-1ccf4f889544
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.