PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 22 | 6 |
Tytuł artykułu

Właściwości likopenu i jego wykorzystanie do produkcji żywności funkcjonalnej

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Properties of lycopene and utilizing it to produce functional foods
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
22
Numer
6
Opis fizyczny
s.20-32,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn
  • Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Wydział Bioinżynierii Zwierząt, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4dcc0379-cbef-4358-bdff-e3e9f5487bff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.