PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 10B |

Tytuł artykułu

Warm deforming of copper porous powder billets

Warianty tytułu

RU
Teplovoe deformirovanie mednykh poristykh poroskkovykh zagotovok

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
RU

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10B

Opis fizyczny

p.134-140,fig.,ref.

Twórcy

  • Volodymyr Dal East-Ukrainian National University, Lugansk, Ukraine
autor
autor

Bibliografia

  • 1. Dorofeev Y., 1977: Dynamic hot pressing of porous powder billets. Moscow.
  • 2. Dovydenkova A., Radomyselskij I., 1982: Powder metallurgy, Nr. 3: p. 44-53.
  • 3. Notich A.A., 1998: Determination of stress-strain state during investigation of ultimate plasticity of porous billets. Powder Metallurgy and Metal Ceramics, Nr. 3/6: p. 9-13.
  • 4. Osintsev O., Fedorov V., 2004: Copper and copper alloys. Moscow.
  • 5. Ryabicheva L., Kravtsova Yu., 2004: The strain rate effect on material parameters of porous billets during forging. EURO PM 2004 Conference proceedings. Vienna. V. 5: p. 1158-1162.
  • 6. Ryabicheva L.A., Lyubchich К.V., 2008: The influence of processing modes to technological properties of copper powder. Visnik of the Vladimir Dal East Ukrainian National University, Nr. 8 (126), Part 2: p. 42-46.
  • 7. Ryabicheva L.A., Tsirkin A.T., 2004: The technology for production of materials from industrial wastes. Lugansk.
  • 8. Ryabicheva L.A., Usatyuk D.A., 2007: Deformation and destruction of porous copper at the elevated temperatures. Materials Science Forum, Vol. 10: p. 588-589.
  • 9. Ryabicheva L., Usatyuk D., 2008: Modeling of the production technology of high-dense copper from a porous fibrous billet. PM08 Conference proceedings. Chennai: p. 234-238.
  • 10. Shtern M.B., 1992: Development of pressing and plastic deforming theory of powder materials, Nr. 9: p. 12-24.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4d0507b4-a068-4cc4-9482-4f8984c237b4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.