PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 21 | 1 |
Tytuł artykułu

Wpływ ilości lecytyny słonecznikowej i czasu homogenizacji na stabilność emulsji spożywczej zawierającej olej z orzechów włoskich

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of sunflower lecithin quantity and homogenization time on stability of food emulsion containing walnut oil
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
21
Numer
1
Opis fizyczny
s.78-91,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Wydział Materiałoznawstwa, Technologii i Wzornictwa, Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny, ul.Chrobrego 27, 26-600 Radom
autor
  • Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Głowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
  • Wydział Materiałoznawstwa, Technologii i Wzornictwa, Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny, ul.Chrobrego 27, 26-600 Radom
  • Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Głowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4cd126b0-0346-4897-b20d-655d7db17357
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.