PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 11 | 2 |

Tytuł artykułu

Pobieranie próbek i badanie konserw na podstawie wytycznych Międzynarodowej Komisji Mikrobiologicznych Kryteriów Oceny Żywności

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Tinned food sampling and testing according to the directives of the International Committee of Mikrobiological Criteria of Food Evaluations
RU
Otbor prob i issledovanie konserv na osnovanii ukazanijj Mezhdunarodnojj Mikrobiologicheskojj Komissii Kriteriev Ocenki Pishhi

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Numer

2

Opis fizyczny

s.157-161,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4c9e04be-5e46-4d79-b720-63c82f25b5c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.