PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 42 | 4 |
Tytuł artykułu

Ekonomiczne i społeczne uwarunkowania spożycia usłu gastronomicznych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
42
Numer
4
Opis fizyczny
s.4-5,tab.
Twórcy
  • Instytut Handlu i Usług, Akademia Ekonmiczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4c9bf5e4-8a35-47da-a5f5-5613a67715d1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.