PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2014 | 2 |
Tytuł artykułu

Tekstura produktów cukierniczych - cz. I

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
2
Opis fizyczny
s.41-43,fot.
Twórcy
autor
  • Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4c7bb513-2c1f-4eca-ab2f-273773fa3b06
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.