Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1963
|
41
|
Tytuł artykułu
Zawartość białka i cukru w roślinach pastewnych oraz wpływ tych składników na procesy fermentacyjne w kiszonce
Autorzy
Podkowka W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The protein and sugar contents of forage crops and their influence upon the fermentative processes in silage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1963
Tom
41
Opis fizyczny
s.195
Twórcy
autor
Podkowka W.
Katedra Żywienia Zwierząt, Wyższa Szkoła Rolonicza w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4c733d33-401b-4858-8e0c-8a8695d604f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.