PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1963 | 41 |

Tytuł artykułu

Zawartość białka i cukru w roślinach pastewnych oraz wpływ tych składników na procesy fermentacyjne w kiszonce

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The protein and sugar contents of forage crops and their influence upon the fermentative processes in silage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

41

Opis fizyczny

s.195

Twórcy

autor
  • Katedra Żywienia Zwierząt, Wyższa Szkoła Rolonicza w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4c733d33-401b-4858-8e0c-8a8695d604f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.