Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
2009
|
2
|
Tytuł artykułu
Właściwości wybranych hydrokoloidów wykorzystywanych w przemyśle mięsnym
Autorzy
Borzyszkowski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
hydrokoloidy
przemysl miesny
dodatki funkcjonalne
polisacharydy
wedzonki parzone
konserwy miesne
karagen
karagen kappa I
guma guar
guma tragakant
guma konjac
guma koraya
guma arabska
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2009
Numer
2
Opis fizyczny
s.52-54,fot.
Twórcy
autor
Borzyszkowski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4c562e69-fe4f-4dc3-a9c8-7323ff5641d9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.