PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 32 | 1 cz.2 |
Tytuł artykułu

Zawartość ołowiu w pieczywie cukierniczym i produktach ciastkarskich

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The content of lead in cake products and confectioner’s bread
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
32
Numer
Opis fizyczny
s.1089-1092,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna im.prof.Feliksa Skubiszewskiego w Lublinie, Lublin
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4c4d770f-c84a-49ca-aafa-e98ad5e52a16
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.