PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 32 | 1 cz.2 |

Tytuł artykułu

Zawartość ołowiu w pieczywie cukierniczym i produktach ciastkarskich

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The content of lead in cake products and confectioner’s bread

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

32

Numer

Opis fizyczny

s.1089-1092,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna im.prof.Feliksa Skubiszewskiego w Lublinie, Lublin
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4c4d770f-c84a-49ca-aafa-e98ad5e52a16
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.