PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1967 | 18 | 5 |

Tytuł artykułu

Ocena niektórych metod analitycznych stosowanych do oznaczania niklu w margarynie. Część I.

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Ocenka nekotorykh metodov primenjaemykh pri oboznachenii nikelja v margarine
EN
Evaluation of some analytical methods applied for assays of nickel in margarine. Part I.

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

18

Numer

5

Opis fizyczny

s.571-579,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4c37fdef-dacb-4a93-a518-07f04af0c982
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.