Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1990
|
34
|
03
|
Tytuł artykułu
Postęp w analizie substancji toksycznych w żywności
Autorzy
Maslowska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
substancje toksyczne
zywnosc
zanieczyszczenia zywnosci
produkty spozywcze
pestycydy
azotany
azotyny
mikrotoksyny
spektrometria absorpcyjna
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1990
Tom
34
Numer
03
Opis fizyczny
s.1-3,tab.
Twórcy
autor
Maslowska J.
Instytut Podstaw Chemii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4c368930-ed27-40a8-a1cc-c9eaf2c987fa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.