PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 38 |
Tytuł artykułu

Znaczenie niektórych czynników w kształtowaniu wartości odczynów (pH1 i pH24) mięsa wieprzowego

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Effect of some factors of the values of pig meat reactions (pH1 and pH24)
RU
Znachenie nekotorykh faktorov v formirovanii kislotnosti pH1 i pH24 svinnogo mjasa
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Wydawca
-
Rocznik
Tom
38
Opis fizyczny
s.37-49,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Oceny Surowców Pochodzenia Zwierzęcego, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4c333d79-7e20-41ce-a826-ff201a80639a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.