Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1986
Tom
40
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Konferencja na temat żywienia przyzakładowego
artykuł:
Alfabet zdrowej żywności
(
Roik J.
)
artykuł:
Z myślą o przyszłśsci kraju i świata
(
Ochremiak W.
)
artykuł:
Paniery
(
Kucharczyk J.
)
artykuł:
Bary mleczne - faktów ciąg dalszy
(
Sobanska-Rybacka B.
)
artykuł:
Polska kuchnia ziołowa - mity i realia
(
Kawalko M. J.
)
artykuł:
Możliwości zaopatrzenia gastronomii w sprzęt w 1986 r.
(
Maczka B.
)
artykuł:
Białko w żywieniu człowieka
(
Kierebinski C.
,
Godlewska Z.
)
artykuł:
Equip'hotel
(
Palma J.
)
artykuł:
Jaja
(
Kucharczyk B.
,
Kucharczyk J.
)
artykuł:
Metody stosowane w ocenie sposobu żywienia ludności
(
Rozmysl E.
,
Kierebinski C.
)
artykuł:
Kiszk - sfermentowany produkt pszenny Bliskiego Wschodu
(
Abdalla M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.