Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2018
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Co zamiast żelatyny? Zdrowe i smaczne zamienniki
Autorzy
Habryka C.
Warianty tytułu
EN
How to replace gelatin? Healthy and tasty substitutes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
EN
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
produkty spozywcze
dodatki do zywnosci
substancje zageszczajace
srodki zelujace
zelatyna spozywcza
agar
pektyny
karagen
zele
zastosowanie spozywcze
zastosowanie kulinarne
galaretki
receptury
porady kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2018
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.24-29, fot.
Twórcy
autor
Habryka C.
Katedra Analizy i Jakości Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4ba465f1-8e5d-483f-8fd9-28e8d479fd62
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.