Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1965
|
14
|
01
|
Tytuł artykułu
Metoda oznaczania rozpuszczalności pełnego rozpyłowego mleka w proszku
Autorzy
Dabrowska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
przetwory mleczne
mleko w proszku
jakosc produktu
rozpuszczalnosc
ilosc osadow
sucha masa
oznaczanie
ocena zywnosci
metody badan
Instytut Przemyslu Mleczarskiego
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1965
Tom
14
Numer
01
Opis fizyczny
s.13-14,bibliogr.
Twórcy
autor
Dabrowska W.
Zakład Chemii, Instytut Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4b000e28-486e-42c3-9896-513cd7d25edf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.