Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2018
Tom
46
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zmiany prawa działalności gospodarczej - kluczowe aspekty Konstytucji Biznesu
(
Zbrojewski A.
)
artykuł:
Tendencje w polskim eksporcie świeżych i przetworzonych pieczarek w latach 2013-2017
(
Smolenski T.
)
artykuł:
Ceny pieczarek
(
Stepka G.
)
artykuł:
Smardz - smaczny grzyb jadalny o prozdrowotnych właściwościach
(
Golak-Siwulska I.
,
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
)
artykuł:
Wielka Brytania ważnym rynkiem zbytu polskich świeżych pieczarek
(
Smolenski T.
)
artykuł:
Konferencja branżowa "Innowacyjne pieczarkarstwo" i spotkania noworoczne dla producentów pieczarek w Chodowie i Grodzisku Wlkp.
artykuł:
Technologia uprawy pieczarki a straty powodowane przez choroby i szkodniki
(
Sakson N.
)
artykuł:
Wspaniałe potrawy z grzybów
(
Golak-Siwulska I.
,
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
)
artykuł:
Nowy polski projekt badawczy w branży uprawy pieczarek
(
Hreczuch W.
,
Chrusciel A.
,
Szumigaj-Tarnowska J.
,
Szafranek P.
)
artykuł:
Sygnaliści
(
Szudyka K.
)
artykuł:
Quo vadis, pieczarko?
(
Szudyga K.
)
artykuł:
Więcej nie zawsze znaczy lepiej...
(
Grzeszek M.
)
artykuł:
Co dalej ze standaryzacją podłoża
(
Sakson N.
)
artykuł:
Zwalczanie muchówek w uprawie pieczarki metodą integrowaną - kierunki badań
(
Szafranek P.
,
Lewandowski M.
)
artykuł:
Zbiór mechaniczny - za, a nawet przeciw
(
Konieczny W.
)
artykuł:
Transport podłoża do produkcji pieczarek na odległość
(
Gapinski M.
,
Wozniak W.
,
Gnus R.
)
artykuł:
Odpowiedzialność podmiotów zbiorowych za czyny zabronione pod groźbą kary kryminalnej
(
Buzar M.
)
artykuł:
Proces infekcji pieczarki przez grzyb Lecanicillium fungicola i metody jego izolacji
(
Szumigaj-Tarnowska J.
)
artykuł:
Fruit Logistica 2018 r.
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.