Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Fizyczne metody kontroli wyrobów kulinarnych (II)
(
Kucharczyk B.
,
Dulska M.
)
artykuł:
Coctail party
(
Debski H.
)
artykuł:
Posiłki szkolne
(
Szponar L.
,
Nowicka L.
,
Turlejska H.
)
artykuł:
Materiały szkoleniowe do nauczania tzw. minimum sanitarnego w zakładach gastronomicznych
(
Zabicki W.
)
artykuł:
SALIMA'89
(
Adamczyk Z.
)
artykuł:
Wybrane zagadnienia z dzedziny organizacji i zarządzania żywieniem zbiorowym w Polsce (I)
(
Dietkow M.
)
artykuł:
Etykieta - informacja dla konsumenta
(
Bagdach J.
)
artykuł:
Technologia ciast pieczonych (I)
(
Brzozowska E.
)
artykuł:
Formy żywienia zbiorowego w jednym z zakładów przemysłu ceramicznego
(
Krechniak A.
,
Pastor J.
,
Stachowska G.
)
artykuł:
Zasady żywiena ludzi w podeszłym wieku
(
Godlewska Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.