Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1985
Tom
37
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Doświadczenia z rozruchu i eksploatacji Zakładów Mięsnych w Koszalinie
(
Chocieszynski L.
)
artykuł:
Porównanie efektów skupu bydła rzeźnego przy klasyfikacji przyżyciowej i poubojowej
(
Wajda S.
,
Kropiwnicki M.
)
artykuł:
Wirówki w produkcji mączek paszowych pochodzenia zwierzęcego. Część I
(
Kwietniak M.
)
artykuł:
Produkcja szynek pasteryzowanych w folii w Zakładach Mięsnych w OstródzieBogacki
(
Bogacki J.
)
artykuł:
30 Europejski Kongres Pracowników Instytutów Przemysłu Mięsnego. Część III
(
Duda Z.
,
Jablonski Z.
)
artykuł:
Postęp techniczny w Zakładach Mięsnych w Bydgoszczy
(
Swiatowiak E.
)
artykuł:
Nowe warunki skupu zwierząt rzeźnych
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.