Czasopismo
Tytuł artykułu
Warianty tytułu
Wheat-oat bread - quality and mineral content (Ca, Mg, Fe, Zn and Cu)
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.367-371,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Zakład Technologii Zbóż, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
- Zakład Technologii Zbóż, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
- Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
- Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
- Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
- Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4a170601-296d-4849-b6f0-63087981b625