PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 48 | 3 |
Tytuł artykułu

Pieczywo pszenno-owsiane - jakość i zawartość składników mineralnych (Ca, Mg, Fe, Zn i Cu)

Warianty tytułu
EN
Wheat-oat bread - quality and mineral content (Ca, Mg, Fe, Zn and Cu)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
48
Numer
3
Opis fizyczny
s.367-371,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Zbóż, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Zakład Technologii Zbóż, Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
  • Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Zakład Higieny i Toksykologii Żywności, Katedra Higieny Żywienia Człowieka, Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4a170601-296d-4849-b6f0-63087981b625
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.