Warianty tytułu
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.98-100,bibliogr.
Twórcy
autor
- Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
- Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
- [1] BUDZYŃSKA-TOPOLOWSKA J.: Symp. „Kontrola procesów oksydacji lipidów w żywności w świetle postępów chemii i techniki analitycznej”. NOT Gdańsk 1976.
- [2] FRANKEL E.N.: Progress in lipid research, ed. Holman R.F. vol. 19, Pergamon Press, Oxford-New York 1982.
- [3] GOTO M.: J. Food Science and Technology (Japan) 1971, 18, 272.
- [4] KANAZAWA K. i in.: Lipids 1985, 20, 412.
- [5] LERCKER G.: Fat production and consumption eds. Galii С., Fedeli E., Plenum Press, New York - London 1987.
- [6] NESTEL P.J.: J. Clin. Invest. 1984, 74, 82.
- [7] NIEWIADOMSKI H.: Technologia nasion rzepaku. PWN, Warszawa 1983.
- [8] PASCAUD A. i in.: Cah. Nutr. 1985, 20, 443.
- [9] SANDERS T.A.B.: Rancidity in foods, eds. Allen. J.C., Hamilton R.J., Applied Sci. Publ., London - New York 1983.
- [10] SAWICKI J.: Symp. „Kontrola procesów oksydacji lipidów w żywności w świetle postępów chemii i techniki analitycznej”, NOT, Gdańsk 1976.
- [11] ZIEMLAŃSKI Ś. i in.: Acta Alimentaria Polonica (w druku).
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-49b3e0ef-3e7f-4efc-9a9e-ed47a9249286