Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1957
|
08
|
2
|
Tytuł artykułu
Wykrywanie jakościowe dodatku syropu skrobiowego w produktach spożywczych metodą analizy chromatograficznej
Autorzy
Andrelowicz A.
,
Wojciechowicz M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Vyjavlenie primesi krakhmal'nogo siropa v pishhevykh produktakh pri pomoshhi khromatograficheskogo analiza
EN
Qualitative detection of addition of starich syrup in food products by means of chromatographic analysis
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
weglowodany
produkty spozywcze
syropy skrobiowe
zawartosc
wykrywanie
analiza chromatograficzna
chromatografia bibulowa
EN
carbohydrate
food product
starch syrup
starch content
detection
chromatographic analysis
paper chromatography
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1957
Tom
08
Numer
2
Opis fizyczny
s.177-188.,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Andrelowicz A.
Dział Higieny Żywienia i Żywności, Woj. Stacja Sanit.-Epid. w Bydgoszczy, Bydgoszcz
autor
Wojciechowicz M.
Dział Higieny Żywienia i Żywności, Woj. Stacja Sanit.-Epid. w Bydgoszczy, Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-49b14643-2b0d-4d13-a167-96fa9668627e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.