Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
09
|
Tytuł artykułu
Związki siarkowe i karbonylowe jako niepożądane składniki posmaku w mleku UHT
Autorzy
Zbikowski Z.
Warianty tytułu
EN
Sulphur and carbonyl compounds as undesirable constituents of flavour in UHT milk
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleko surowe
mleko UHT
substancje lotne
zwiazki siarki
zwiazki karbonylowe
zapach
cechy niepozadane
pakowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
09
Opis fizyczny
s.2-7,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zbikowski Z.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4996e02e-a907-41e7-ac3b-52d9efae408c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.