PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 09 |

Tytuł artykułu

Związki siarkowe i karbonylowe jako niepożądane składniki posmaku w mleku UHT

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Sulphur and carbonyl compounds as undesirable constituents of flavour in UHT milk

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

09

Opis fizyczny

s.2-7,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4996e02e-a907-41e7-ac3b-52d9efae408c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.