PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 57 | 05-06 |

Tytuł artykułu

Wpływ różnych parametrów technologicznych na proces chmielenia piwa na zimno

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Influence of different technological parameters on hops brewing process in cold beer

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
W artykule przedstawiono wyniki badań w skali laboratoryjnej i pilotażowej przeprowadzonych w Versuchsbrauerei des Lehrstuhls für Brau-und Getränketechnologie der TU München - Weihenstephan nad wpływem wielkości i rodzaju dawek produktów chmielowych oraz temperatury i czasu chmielenia na proces chmielenia piwa na zimno.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

57

Numer

Opis fizyczny

s.6,fot.

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4985bb2e-25c9-4f05-8d71-469a6ebc1f05
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.