PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 44 | 10 |

Tytuł artykułu

Przetwory z jaj

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

10

Opis fizyczny

s.247-249,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

  • [1] SCOTT BEYER R., JENSEN LEE S.: J. Agric. Food Chem. 1989, 37, 917.
  • [2] EVANS T., MARTIN D.: Poultry International 1986, 25, 1, 6.
  • [3] Poultry International 1988, 27, 4, 70.
  • [4] Poultry International 1989, 28, 5, 6.
  • [5] YUDKIN J.: World’s Poultry Sci. 1975, 31, 129.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4960505b-129d-43cc-a0d6-df2c71d5f7e7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.