Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Rybactwo Morskie i Technologia Żywności. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
1988
|
17[133]
|
Tytuł artykułu
Wpływ pH na rozpuszczalność białek, zdolność wiązania wody, konsystencję tkanki mięśniowej dorszy i śledzi bałtyckich
Autorzy
Stodolnik L.
,
Kaminska A.
,
Rogozinska E.
Warianty tytułu
EN
Effects of pH on protein solubility, water binding capacity, and texture of muscle tissue of Baltic cod and herring
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
pH
rozpuszczalnosc bialka
zdolnosc wiazania wody
konsystencja tkanki miesniowej
dorsz
sledz baltycki
kwas mlekowy
wplyw pH
Bito
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Rybactwo Morskie i Technologia Żywności. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Rocznik
1988
Tom
17[133]
Opis fizyczny
s.85-97,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stodolnik L.
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
autor
Kaminska A.
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
autor
Rogozinska E.
Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-48c8dc9f-e9bf-4e18-a717-636dc674e989
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.