PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 17[133] |

Tytuł artykułu

Wpływ pH na rozpuszczalność białek, zdolność wiązania wody, konsystencję tkanki mięśniowej dorszy i śledzi bałtyckich

Warianty tytułu

EN
Effects of pH on protein solubility, water binding capacity, and texture of muscle tissue of Baltic cod and herring

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Opis fizyczny

s.85-97,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-48c8dc9f-e9bf-4e18-a717-636dc674e989
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.