Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
2014
|
42
|
2
|
Tytuł artykułu
Grzyby uprawne i dziko rosnące jako naturalne źródło antybiotyków
Autorzy
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
,
Sas-Golak I.
Warianty tytułu
EN
Cultivated and wild mushrooms as a source of antibiotics
RU
Kul'turnye i dikie griby kak istochnik antibiotikov
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
grzyby uprawne
grzyby dzikorosnace
antybiotyki
wlasciwosci antybakteryjne
skutecznosc dzialania
ekstrakty grzybowe
badania naukowe
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2014
Tom
42
Numer
2
Opis fizyczny
s.72-75,fot.
Twórcy
autor
Siwulski M.
Katedra Warzywnictwa, Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Sobieralski K.
Katedra Warzywnictwa, Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Sas-Golak I.
Katedra Warzywnictwa, Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-48a67da0-5de5-4280-8a6f-28f82a95f79f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.