Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2009
|
57
|
01
|
Tytuł artykułu
Zamienniki cukru do produkcji wyrobów spożywczych
Autorzy
Mielcarz M.
Warianty tytułu
EN
Sugar substitutes for food production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zamienniki cukru
produkcja
cukiernictwo
produkty spozywcze
srodki slodzace
monosacharydy
fruktoza
glukoza
sukraloza
zywnosc ekologiczna
substancje slodzace
disacharydy
polisacharydy
alditole
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
01
Opis fizyczny
s.56-60
Twórcy
autor
Mielcarz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4893e830-d94a-44c9-b6d3-bf4052fa8dc3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.