Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2012
|
05
|
Tytuł artykułu
Rozmowa z Grzegorzem Parczewskim, szefem kuchni i współwłaścicielem restauracji Villa Calvados w Bydgoszczy
Autorzy
Handkowska H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Parczewski Grzegorz wywiad
kucharze
restauracja Villa Calvados
Bydgoszcz
sztuka kulinarna
przyrzadzanie posilkow
karty menu
dekorowanie posilkow
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2012
Numer
05
Opis fizyczny
s.21,fot.
Twórcy
autor
Handkowska H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-48906ff6-dd77-4e97-83b9-bcbfae60bffe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.