Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2005
|
14/55
|
4
|
Tytuł artykułu
Enzymatic hydrolysis of cow's whey milk proteins in the aspect of their utilization for the production of hypoallergenic formulas
Autorzy
Wroblewska B.
,
Troszynska A.
Warianty tytułu
PL
Enzymatyczna hydroliza białek serwatkowych mleka krowiego w aspekcie wykorzystania ich do produkcji hypoalergicznych odżywek
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2005
Tom
14/55
Numer
4
Opis fizyczny
p.349-357,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wroblewska B.
Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10-747 Olsztyn, Poland
autor
Troszynska A.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-488e9286-8d2f-459a-9a9c-f16fcc21c127
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.