Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2018
|
06
|
Tytuł artykułu
Świat truskawek. Porady i receptury Angelo Grasso
Autorzy
Ejsmont J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
lodziarstwo
desery
desery owocowe
desery lodowe
sorbety owocowe
lody
pasty owocowe
koncentraty owocowe
owoce swieze
owoce mrozone
mrozonki
mrozenie
przechowywanie zywnosci
jakosc owocow
jakosc sensoryczna
truskawka
wlasciwosci zdrowotne
wlasciwosci prozdrowotne
zastosowanie kulinarne
receptury
przepisy kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2018
Numer
06
Opis fizyczny
s.38-41,fot.
Twórcy
autor
Ejsmont J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-48565cb0-e898-4099-8328-9a97b2188a36
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.