PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 05 | 1 |

Tytuł artykułu

Zależność pomiędzy wartością pH1 mięśnia nahsłuższego grzbietu a temperaturą mięśni u tuczników ubijanych w normalnych warunkach technologicznych zakładów mięsnych

Warianty tytułu

EN
Realtionship between the pH1, value of longissimus dorsi muscle and post-mortem muscle temperature in commercially slaughtered pigs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

05

Numer

1

Opis fizyczny

s.23-32,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków
autor
  • Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-48541d08-77a9-4ad4-b7ca-f9400d511824
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.