Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1973
Tom
23
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Rozdział barwników surowego oleju rzepakowego za pomocą destylacji molekularnej
(
Bratkowska I.
,
Niewiadomski H.
,
Drozdowski B.
)
artykuł:
Oznaczanie zawartości alkoholu etylowego w wędlinach surowych
(
Prycz J.
,
Pezacki W.
,
Duda Z.
)
artykuł:
Substancje zapachowe górskich płatków owsianych
(
Kaminski E.
,
Wasowicz E.
,
Grodzka S.
)
artykuł:
Odkwaszanie odpadowych tłuszczów zwierzęcych w misceli
(
Rutkowski A.
,
Batura J.
)
artykuł:
Ocena wartości odżywczej krajowych drożdży suszonych oraz bakterii Rhizobium
(
Pronczuk A.
,
Siemaszko E.
,
Bartnik J.
)
artykuł:
Proteolityczno - mikrobiologiczne zmiany w mleku surowym przechowywanym w stanie surowym
(
Kaczorek W.
,
Molska I.
,
Pijanowski E.
)
artykuł:
Adsorpcja składników piwa na krajowym krzemionkowym preparacie stabilizującym
(
Sielicka B.
)
artykuł:
Profesor dr Stanisław Zagrodzki (życiorys i działalność naukowa)
artykuł:
Studia nad drożdżami Saccharomyces fragilis jako czynnikiem stymulującym aktywność drożdży piekarskich
(
Jakubczyk T.
,
Haberowa H.
,
Kubiczek B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.