Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1982
|
36
|
2
|
Tytuł artykułu
Przetwórstwo żywności a jakość sensoryczna wyrobów
Autorzy
Wnekowa Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo zywnosci
jakosc zywnosci
ocena sensoryczna
procesy fermentacyjne
jakosc sensoryczna
zywnosc
smakowitosc
wskazniki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1982
Tom
36
Numer
2
Opis fizyczny
s.11-13
Twórcy
autor
Wnekowa Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-47c684f7-c95a-4728-ad5d-e8191d9c814c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.