Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2013
|
67
|
08
|
Tytuł artykułu
Ekstrakt drożdżowy - skąd ten smak?
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ekstrakty drozdzowe
sklad chemiczny
szczepy drozdzy
Saccharomyces cerevisiae
Kluyveromyces fragilis
Candida utilis
peptydy
aminokwasy
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2013
Tom
67
Numer
08
Opis fizyczny
s.35,wykr.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-47bddd81-ffe6-4bba-82fb-ca7198d3dabc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.