PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2025 | 75 | 1 |

Tytuł artykułu

Effects of blanching conditions on the enzyme inhibition and antioxidant loss in rambutan (Nephelium lappaceum L.) seeds

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

75

Numer

1

Opis fizyczny

p.49-59,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Chemical Engineering, Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT), 268 Ly Thuong Kiet street, District 10, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Vietnam National University – Ho Chi Minh City (VNU-HCM), Linh Trung Ward, Thu Duc, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Faculty of Technology, Dong Nai Technology University, Nguyen Khuyen street, Trang Dai Ward, Bien Hoa City, Vietnam
autor
  • Faculty of Chemical Engineering, Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT), 268 Ly Thuong Kiet street, District 10, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Vietnam National University – Ho Chi Minh City (VNU-HCM), Linh Trung Ward, Thu Duc, Ho Chi Minh City, Vietnam
autor
  • Faculty of Chemical Engineering, Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT), 268 Ly Thuong Kiet street, District 10, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Vietnam National University – Ho Chi Minh City (VNU-HCM), Linh Trung Ward, Thu Duc, Ho Chi Minh City, Vietnam

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4714cfb2-b1c1-4823-aa65-d3047a81aed4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.