PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 4 |

Tytuł artykułu

Chemia w kuchni – historia, konieczność i zagrożenia

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemistry in the kitchen – the history, necessity and threats

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

4

Opis fizyczny

s.21-27,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Chemii, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-46dd4185-0741-4703-9c85-627297ffe799
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.