Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2020
Tom
74
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Restauracja z widokiem. Otwarcie Arco by Paco Perez w Gdańsku
artykuł:
Nasi reprezentanci w Paryżu. Konkurs Les Chefs en Or 2020
artykuł:
Czysty stół do pracy. Aspekty higieniczne mebli gastronomicznych
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Kalkulacja cen posiłków i napojów. Po jakich cenach należy sprzedawać dania i napoje w zakładzie gastronomicznym?
(
Zienkiewicz M.
)
artykuł:
Spotkanie retrospektywne. Album "Malarska opowieść o polskim chlebie"
artykuł:
Trzy dekady Marriotta
artykuł:
BIO zioła. MAKRO Polska ogranicza zużycie plastiku
artykuł:
Cytrusy - skarby zimy.
(
Trzaska R.
,
Czerenko P.
)
artykuł:
Bezcenne doświadczenia. XX Małopolski Konkurs Szkół Gastronomicznych
(
Pawelec A.
)
artykuł:
Polskie Skarby Kulinarne. Relacja z XI edycji Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego
artykuł:
XVI Małopolski Konkurs. "Stół pięknie nakryty"
artykuł:
Nowe przepisy. Najważniejsze zmiany prawne w branży HoReCa od 1.01.2020 r.
(
Lotolc A.
)
artykuł:
Co kto lubi. Śródziemnomorskie smaki
(
A.W.
)
artykuł:
Rozpalać, a nie przygaszać. Nowoczesny patriotyzm w polskiej kuchni. Rozmowa z Wojciechem Modestem Amaro
(
Czerenko P.
)
artykuł:
Karnawałowe słodkie wypieki
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Zimowe orzeźwienie czy letni natłok?
(
Misior "WineMake" M.
)
artykuł:
Problemy z wagą. Konferencja "Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy - "Żywienie a profilaktyka nadwagi i otyłości"
artykuł:
Gastronomiczny tygiel. Pierwsza międzynarodowa edycja konferencji MADE FOR Restaurant
artykuł:
Gastrobiznes na Ukrainie.
(
Wilczynska A.
)
artykuł:
Zimowa przygoda. Gala Finałowa MONIN Cup Junior 2019
artykuł:
Determinanty jakości. Kształtowanie jakości usług w gastronomii (cz.I)
(
Czarniecka-Skubina E.
)
artykuł:
Kawowe laboratorium. Pierwsze w Polsce Centrum Szkoleniowe Lavazzy
artykuł:
Wina Salomona z niespodziankami w tle
(
winny maniak
)
artykuł:
Plakiety Michelin. Main Cities of Europe 2019
artykuł:
Wespół w zespół
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Tradycja w natarciu. Podsumowanie Targów HORECA, GASTROFOOD, ENOEXPO
(
Czerenko P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.