PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2011 | 46 | 06 |

Tytuł artykułu

Modelowanie trwałości pieczywa przechowywanego zamrażalniczo w warunkach domowych z wykorzystaniem metod sorpcyjnych

Warianty tytułu

EN
Modelling sustainability bread stored in a domestic freezer using the methods of sorption

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

46

Numer

06

Opis fizyczny

s.38-43,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zespół Technologii Żywności i Przechowalnictwa, Katedra Organizacji Usług Turystyczno-Hotelarskich, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
autor
  • Zespół Technologii Żywności i Przechowalnictwa, Katedra Organizacji Usług Turystyczno-Hotelarskich, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-46ac52b0-8097-41a1-80a8-baf70b53f0ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.