Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
2018
|
99
|
4
|
Tytuł artykułu
Development of a functional fermented peanut-based cheese analog using probiotic bacteria
Autorzy
Sharma P.
,
Sharma D.
,
Amin A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
cheese
analogue
proteolysis
cell viability
peanut
probiotic microorganism
probiotic bacteria
Lactobacillus rhamnosus
fermentation
Wydawca
-
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
Rocznik
2018
Tom
99
Numer
4
Opis fizyczny
p.435-441,fig.,ref.
Twórcy
autor
Sharma P.
Department of Food Technology and Nutrition, School of Agriculture, Lovely Professional University, Jalandhar, India
autor
Sharma D.
Department of Microbiology, School of Biosciences, Amity University, Jaipur, India
autor
Amin A.
Department of Food Technology and Nutrition, School of Agriculture, Lovely Professional University, Jalandhar, India
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5114/bta.2018.79973
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-468fbcf9-e171-4c59-8482-62f8836c0704
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.