PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 99 | 4 |

Tytuł artykułu

Development of a functional fermented peanut-based cheese analog using probiotic bacteria

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

99

Numer

4

Opis fizyczny

p.435-441,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Technology and Nutrition, School of Agriculture, Lovely Professional University, Jalandhar, India
autor
  • Department of Microbiology, School of Biosciences, Amity University, Jaipur, India
autor
  • Department of Food Technology and Nutrition, School of Agriculture, Lovely Professional University, Jalandhar, India

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-468fbcf9-e171-4c59-8482-62f8836c0704
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.