Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1981
Tom
33
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Produkcja mięsa końskiego w Gminnej Spółdzielni "Samopomoc Chłopska" w JaśleLubas
(
Lubas B.
,
Muszanski T.
)
artykuł:
Rozmawiamy ze Stanisławem Cichoniem dyrektorem Wojewódzkiego Przedsiębiorstwa Przemysłu Mięsnego w Tarnowie
(
Lekawski K.
)
artykuł:
Utrwalanie krwi spożywczej bezprzeponowym oddziaływaniem zestalonego dwutlenku węgla
(
Jerzykowski J.
,
Szydlowski A.
)
artykuł:
Wpływ zamrażania oraz przechowywania szynek nie puszkowanych na wybrane wyróżniki jakościowe. Część III. Wpływ przechowywania na zmiany niektórych form białka tkanki mięśniowej oraz tłuszczu międzymięśniowego
(
Duda Z.
,
SzmankoT.
,
Kramarczyk A.
)
artykuł:
Mięso królicze na eksport
(
Chmarzynski W.
)
artykuł:
Linia wstępnej obróbki szczeciny
(
Kien S.
,
Kedra L.
)
artykuł:
Klasyfikacja tusz wołowych i wieprzowych we Francji
(
Buchwald W.
)
artykuł:
O lepszą gospodarkę mięsną...
(
Jarema B.
)
artykuł:
Dorobek i dalsze plany tuczu przemysłowego w regionie rzeszowskim
(
Nyzio J.
)
artykuł:
Jubileuszowa konferencja naukowo-techniczna w Łodzi
(
lek
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.