Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2016
|
54
|
1
|
Tytuł artykułu
Wpływ marynowania na jakość mięśni piersiowych kurcząt brojlerów
Autorzy
Sokolowicz Z.
,
Augustynska-Prejsnar A.
Warianty tytułu
EN
Effect of marination on the quality of breast muscles of broiler chickens
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
brojlery kurze
mieso drobiowe
miesnie piersiowe
jakosc
barwa miesa
wodochlonnosc
odczyn miesa
marynowanie
nastrzykiwanie
czas przechowywania
obrobka termiczna
ocena sensoryczna
smak
zapach
soczystosc
kruchosc miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2016
Tom
54
Numer
1
Opis fizyczny
s.44-52,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sokolowicz Z.
Katedra Produkcji Zwierzęcej i Oceny Produktów Drobiarskich, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszów
autor
Augustynska-Prejsnar A.
Katedra Produkcji Zwierzęcej i Oceny Produktów Drobiarskich, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-45a52207-756c-439f-aa2b-d5036bb3360c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.